Et generelt accepteret og yderst pålideligt middel til at bekræfte ens identitet er hans eller hendes cpr-nummer

 Del I. Personlige oplysninger

(1) Ansøgers navn. Jobansøgeren, som vil indsende denne ansøgning, skal identificeres i begyndelsen af ​​denne proces. Hans eller hendes navn forventes i standardpræsentationen af ​​"Først", "Midt" og "Sidste", hvor det anmodes.


(2) Nuværende dato.


(3) Adresse. Jobansøgerens bopælsadresse skal fordeles til næste område. To linjer er tilvejebragt til dette formål. Det er ikke tilrådeligt at bruge en P.O. Boksadresse, medmindre det er absolut nødvendigt. De fleste, hvis ikke alle, arbejdsgivere har brug for hver potentiel medarbejders hjemmeadresse for at understøtte et baggrundstjek.


(4) E-mail-adresse. Jobansøgeren skal være i stand til at oplyse en gyldig e-mailadresse, der overvåges aktivt.


(5) Telefonnummer. Mange potentielle arbejdsgivere vil kontakte ansøgeren telefonisk for vigtige spørgsmål, spørgsmål eller beslutninger. Jobansøgerens mobiltelefon- og/eller hjemmetelefonnummer(r) skal vises sammen med hans eller hendes øvrige kontaktoplysninger.


(6) CPR-nummer. Et generelt accepteret og yderst pålideligt middel til at bekræfte ens identitet er hans eller hendes cpr-nummer. Derfor er der reserveret et bestemt område, hvor jobansøgerens cpr-nummer kan vises.

Read More

http://trishadehradun.in/
http://akankshagurgaon.in/
http://callgirlsinharidwar.com/
http://callgirlsinpunee.in/
https://muskangirlsdwarka.in/
http://callgirlsmanali.com/


(7) Dato tilgængelig. Den kalenderdato, hvor jobansøgeren første gang er i stand til at arbejde fysisk, skal oplyses.


(8) Ønsket løn. Den lønsats, der forventes af jobansøgeren, kan defineres som et dollarbeløb, der betales pr. time eller en fastsat årsløn. Fremstillingen af ​​disse oplysninger skal foretages som et dollarbeløb efterfulgt af enten afkrydsningsfeltet "Time" eller "Løn".


(9) Ønsket beskæftigelse.


(10) Ansættelsesstatus søges. Det skal angives, om jobansøgeren søger "Fuldtids", "Deltids" eller "Sæsonbestemt" beskæftigelse. Hvis jobansøgeren er fleksibel, kan enhver kombination af disse afkrydsningsfelter vælges, så længe det matcher jobansøgerens hensigt.

Read More

https://escortsindwarkaa.in/
http://rishikeshgirls.in/
http://shipranoida.in/
https://callgirlsandheri.in/
https://girlsingurgaon.in/
https://girlsinindirapuram.com/


Del II – Ansættelsesberettigelse

(11) Juridisk berettigelse til at arbejde. Evnen til at arbejde lovligt i USA bør være en af ​​jobansøgerens egenskaber. Hvis det er tilfældet, skal boksen "Ja" være markeret eller markeret. Ellers, hvis jobansøgeren ikke er i stand til at arbejde lovligt i USA (dvs. han eller hun kan kræve sponsorering), skal feltet "Nej" være markeret.


(12) Tidligere historie med arbejdsgiver. "Ja"-feltet skal være markeret, hvis jobansøgeren har arbejdet for den arbejdsgiver, der accepterer denne ansøgning. Hvis ikke, skal "Nej"-boksen markeres. Vær opmærksom på, at hvis jobansøgeren har arbejdet for denne arbejdsgiver før da, skal en fremstilling af den første kalenderdato og den sidste kalenderdato for hans eller hendes ansættelsesperiode hos denne arbejdsgiver medtages i dette afsnit.


(13) Kriminel status. Jobansøgerens kriminelle historie skal fastslås. Hvis han eller hun aldrig er blevet dømt for en (forbrydelse) forbrydelse, skal "Nej"-boksen vælges. Hvis ikke, skal "Ja"-boksen markeres eller markeres, og en diskussion af dommens karakter om de omstændigheder, der førte til domfældelsen, samt dens resultat skal dokumenteres.

Read More

http://mumbaimodels.org/
https://callgirlgurgaon.in/
https://callgirlrishikesh.in/
https://callgirlharidwar.in/
https://callgirlujjain.in/
https://callgirlsaket.in/



Del III – Uddannelse

(14) Højskole. En kort historie om jobansøgerens akademiske historie er påkrævet til denne ansøgning. Derfor skal navnet på det gymnasium, han eller hun gik på, angives sammen med den by og den stat, hvor den ligger.


(15) Datoer for deltagelse. Den første og sidste kalenderdatoer, hvor jobansøgeren gik på det navngivne gymnasium, er nødvendige.


(16) Afslutningsstatus. "Ja"-boksen skal markeres, hvis jobansøgeren er uddannet fra gymnasiet, og den grad, han eller hun har opnået, skal udleveres. Hvis jobansøgeren ikke afsluttede gymnasiet, skal boksen "Nej" markeres.

Read More

https://singledate.in/
https://callgirlmussooriee.in/
https://callgirlharidwarr.in/
http://www.callgirlsudaipur.in/
https://callgirlsodala.in/


(17) Højskole. Hvis jobansøgeren gik på college, skal det fulde navn på dette college eller universitet vises sammen med byen og staten, hvor det kan findes.


(18) Datoer for deltagelse. Både den første dato i terminen, hvor jobansøgeren gik på college, og den endelige dato for hans eller hendes deltagelse vil være nødvendige i dette afsnit.


(19) Gradstatus. Hvis jobansøgeren er en universitetsuddannet, skal boksen mærket "Ja" vælges, og den grad, han eller hun har opnået, skal vælges. Ellers, hvis han eller hun ikke har opnået en grad, skal boksen "Nej" markeres.




(20) Andre uddannelsesfaciliteter eller kurser. En fortegnelse over enhver anden form for uddannelse opnået af jobansøgeren skal inkluderes. For eksempel, hvis jobansøgeren gik på en handelsskole, skal skolens navn sammen med byen, staten, datoerne for deltagelse og graden eller certificeringen opnået af jobansøgeren udleveres til gennemgang.


(21) Startdato og sidste dato for deltagelse.


(22) Udstedt grad eller certifikat. Certifikatet, som jobansøgeren har opnået ved den anden uddannelsesfacilitet eller det andet kursus, der deltog i, er påkrævet for at fuldføre dette område.




Del IV – Tidligere ansættelse

(21) Arbejdsgiver 1. De fleste arbejdsgivere ønsker at revidere

Comments