Anders, als de sollicitant niet legaal in de

 Deel I. Persoonlijke informatie

(1) Naam aanvrager. De sollicitant die deze sollicitatie indient, moet aan het begin van dit proces worden geïdentificeerd. Zijn of haar naam wordt verwacht in de standaardpresentatie van 'Eerste', 'Midden' en 'Laatste' waar gevraagd.


(2) Huidige datum.


(3) Adres. Het woonadres van de sollicitant moet worden verspreid naar het volgende gebied. Hiervoor zijn twee lijnen voorzien. Het is af te raden om een ​​P.O. Boxadres tenzij absoluut noodzakelijk. De meeste, zo niet alle werkgevers hebben het thuisadres van elke potentiële werknemer nodig om een ​​antecedentenonderzoek te ondersteunen.


(4) E-mailadres. De sollicitant moet een geldig e-mailadres kunnen opgeven dat actief wordt gecontroleerd.


(5) Telefoonnummer. Veel potentiële werkgevers zullen telefonisch contact opnemen met de sollicitant voor belangrijke zaken, vragen of beslissingen. Het mobiele telefoonnummer en/of de telefoonnummers thuis van de sollicitant moeten worden weergegeven met zijn of haar andere contactgegevens.


(6) Burgerservicenummer. Een algemeen geaccepteerd en uiterst betrouwbaar middel om iemands identiteit te verifiëren is zijn of haar burgerservicenummer. Daarom is er een specifiek gebied gereserveerd voor de weergave van het sofinummer van de sollicitant.

Read More


http://byrl.me/W9UoL5Y
http://byrl.me/0bPTpzf
http://byrl.me/VZ1kcBA
http://byrl.me/ODBRQkU
http://byrl.me/F8akbEh
http://byrl.me/JeC7MOh



(7) Datum beschikbaar. De kalenderdatum waarop de Sollicitant voor het eerst fysiek kan werken dient te worden gemeld.


(8) Gewenst loon. Het loontarief dat door de sollicitant wordt verwacht, kan worden gedefinieerd als een bedrag in dollars dat per uur wordt betaald of een vast jaarsalaris. De productie van deze informatie moet worden gedaan als een bedrag in dollars, gevolgd door het selectievakje "Uur" of "Salaris" geselecteerd.


(9) Werkgelegenheid Gewenst.


(10) Arbeidsstatus gezocht. Er moet worden aangegeven of de sollicitant "fulltime", "parttime" of "seizoensgebonden" werk zoekt. Als de sollicitant flexibel is, kan elke combinatie van deze selectievakjes worden ingeschakeld, zolang dit overeenkomt met de bedoeling van de sollicitant.

Read  More


http://byrl.me/fyl8uIn
http://byrl.me/t8Il85F
http://byrl.me/GYsIoZ0
http://byrl.me/sI4qN3h
http://byrl.me/pAhrCmY
http://byrl.me/iTMHC1z



Deel II – Geschiktheid voor werk

(11) Wettelijke geschiktheid om te werken. Het vermogen om legaal in de Verenigde Staten te werken, moet een van de kwaliteiten van de sollicitant zijn. Als dit het geval is, moet het vakje "Ja" worden gemarkeerd of geselecteerd. Anders, als de sollicitant niet legaal in de Verenigde Staten kan werken (d.w.z. hij of zij kan sponsoring nodig hebben), moet het vakje "Nee" worden geselecteerd.


(12) Vorige geschiedenis met werkgever. Het vakje "Ja" moet worden geselecteerd als de sollicitant heeft gewerkt voor de werkgever die deze sollicitatie accepteert. Zo niet, dan moet het vakje "Nee" worden gemarkeerd. Houd er rekening mee dat als de sollicitant voor die tijd bij deze werkgever heeft gewerkt, in deze rubriek een overlegging van de eerste kalenderdatum en de laatste kalenderdatum van zijn of haar dienstverband bij deze werkgever moet worden opgenomen.


(13) Criminele status. Het strafrechtelijk verleden van de Sollicitant zal moeten worden vastgesteld. Als hij of zij nog nooit is veroordeeld voor een (misdrijf) misdrijf, moet het vakje "Nee" worden gekozen. Zo niet, dan moet het vakje "Ja" worden aangevinkt of geselecteerd en moet een bespreking van de aard van de veroordeling, de omstandigheden die tot de veroordeling hebben geleid en het resultaat ervan worden gedocumenteerd.

Read More


http://byrl.me/LoSxbXG
http://byrl.me/EDuZCE2
http://byrl.me/4MCge8r
http://byrl.me/uG8QLQX
http://byrl.me/QAHMZEF
http://byrl.me/lQm9mig



Deel III – Onderwijs

(14) Middelbare school. Voor deze sollicitatie is een korte geschiedenis van de academische geschiedenis van de sollicitant vereist. De naam van de middelbare school waar hij of zij naar toe ging, moet dus worden vermeld, samen met de stad en de staat waar deze zich bevindt.


(15) Bijgewoonde data. De eerste en laatste kalenderdata waarop de sollicitant de genoemde middelbare school heeft bezocht, zijn nodig.


(16) Voltooiingsstatus. Het vakje "Ja" moet worden gemarkeerd als de sollicitant is afgestudeerd aan de middelbare school en het diploma dat hij of zij heeft behaald, moet worden afgegeven. Als de sollicitant de middelbare school niet heeft afgemaakt, moet het vakje "Nee" worden gemarkeerd.

Read More


http://byrl.me/l4eqViZ
http://byrl.me/ygS48Gp
http://byrl.me/25hw1GT
http://byrl.me/pZT8yi7
http://byrl.me/57SsmTL



(17) Hogeschool. Als de sollicitant een hogeschool heeft gevolgd, moet de volledige naam van deze hogeschool of universiteit worden weergegeven, samen met de stad en de staat waar deze te vinden is.


(18) Bijgewoonde data. Zowel de eerste datum van de termijn dat de sollicitant naar de universiteit ging als de einddatum van zijn of haar aanwezigheid zijn in deze sectie nodig.


(19) Graadstatus. Als de sollicitant een universitair diploma heeft, moet het vakje met het label "Ja" worden geselecteerd en moet het diploma dat hij of zij heeft behaald, worden geselecteerd. Anders, als hij of zij geen diploma heeft behaald, moet het vakje "Nee" worden gemarkeerd.




(20) Andere onderwijsfaciliteiten of cursussen. Een verslag van elk ander type onderwijs dat door de sollicitant is behaald, moet worden bijgevoegd. Als de sollicitant bijvoorbeeld een handelsschool heeft bezocht, moeten de naam van de school samen met de stad, de staat, de bezochte data en de graad of certificering die door de sollicitant is behaald, worden afgegeven voor beoordeling.


(21) Startdatum en einddatum van aanwezigheid.


(22) Diploma of certificaat verleend. Het certificaat dat de sollicitant heeft behaald bij de andere onderwijsinstelling of cursus die hij heeft gevolgd, is vereist om dit gebied in te vullen.




Deel IV – Eerdere tewerkstelling

(21) Werkgever 1. De meeste werkgevers zullen willen beoordelen

Comments